Mörbylånga scoutgård

DSCN8523

Mörbylånga Scoutgård är Dacke Scoutdistrikts kursgård, belägen centralt i Mörbylånga på Öland. Lokalerna tillhörde tidigare scoutkåren i Mörbylånga men sedan 2009 är de i distriktets ägo. På en 4000 kvadratmeter stor tomt med skiftande natur i omgivningarna är det här det perfekta stället att ordna en hajk, en kick-off med ledarna eller varför inte hyra stugan en vecka i sommar tillsammans med familjen? Här finns alla möjligheter!

På anläggningen finns för tillfället både ett antal sängar och mycket goda möjligheter till golvförläggning. Storstugan är nyligen renoverad med nytt badrum, nytt kök och det finns nu också möjlighet att elda i den öppna spisen. Lillstugan som ligger precis intill är också den nyligen inredd och därför kan vi nu erbjuda ännu fler sovplatser inomhus. I förrådet hittar ni massor av utrustning som kan vara bra att ha på hajk, så ta inte med er för mycket prylar i onödan!

Det går alldeles utmärkt att hyra anläggningen både som kår och som privatperson. Distriktet använder också anläggningen till sina egna arrangemang.

Visa större karta
Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Både bokning och frågor hanteras av Henrik Bodenhem
E-mail: mbla@dackescout.se

Se vår annons på Stugnet.se eller på Stugsidan.se

Mörbylånga Scoutgård – En del av Dacke Scoutdistrikt

PRISER FÖR ATT HYRA MÖRBYLÅNGA SCOUTGÅRD

Reviderad: 2015-03-02.

DISTRIKTETS SCOUTKÅRER

Helg (fredag-söndag)                                 500:-

Därutöver per dygn                                   200:-

SCOUTKÅRER UTANFÖR DISTRIKTET
Har 20 % rabatt på prislistan för utomstående, se nedan.

AKTIVA LEDARE & FUNKTIONÄRER INOM DACKE SCOUTDISTRIKT

Lågsäsong Mellansäsong Högsäsong
Hel vecka (söndag-söndag)  1400:- 2500:- 3500:-
Helg (fredag-söndag) 800:- 1400:- 2000:-
Därutöver per vardagsdygn*
300:- 500:- 750:-

UTOMSTÅENDE

Lågsäsong Mellansäsong Högsäsong
Hel vecka (söndag-söndag) 3200:- 5600:- 8000:-
Helg (fredag-söndag) 2000:- 3500:- 5000:-
Därutöver per vardagsdygn* 600:- 1050:- 1500:-

Scouter utanför distriktet har 10 % på priserna för utomstående.

Scoutkårer utanför distriktet har 20 % på priserna för utomstående.

* ) Extra vardagsdygn kan endast bokas som ett tillägg till en befintlig helgbokning (fredag-söndag) eller enligt överenskommelse.

Säsongsindelning 2018:

Högsäsong är vecka : 25-35, 39 och 51-52.

Mellansäsong är vecka: 13-24, 36-38 och 40-41.

Lågsäsong är vecka: 1-12 och 42-50.

VILLKOR

För aktiva ledare, funktionärer och utomstående tas en bokningsavgift ut på 500:- för både en helg och en hel vecka. Bokningsavgiften betalas inte tillbaka vid avbokning senare än två veckor innan bokad tid.

Vid bristfällig städning debiteras en avgift minst 1000:- beroende på omfattning.

ALLMÄN INFORMATION

• Det finns porslin till 20 personer i dagsläget.
  • Sängplatser finns till 10 personer, dock finns stora möjligheter till golvförläggning och förläggning utomhus.

Kontakta oss gärna om ni har frågor.

Se även pdf-filen nedan. Uppdaterad 2016-01-27