Testformulär

Stugkatalog

Det här kommer att bli underlag till en stugkatalog över scoutstugor i Dacke Scoutdistrikt. Katalogen ska vara ett hjälpmedel när scouter vill hyra en stuga för en scoutaktivitet. Vill ni att er scoutstuga ska vara med i katalogen är det bara att skicka in nedanstående uppgifter: Vill ni ha en bild på er stuga i katalogen skicka med den. Stugkatalogen kommer att finnas på http://dacke.scout.se/scoutkarer/stugkatalog/
  • T ex: I skogsparti/rekreationsområde strax norr om tätorten med ca 1 km till havet och 0,6 km till affärer. I området finns även ridklubb, brukshundsklubb, motionsförening samt ett koloniområde.
  • T ex: Enplansbyggnad. En stor sal med plats för 70 personer, en mindre sal med rullgardiner, ett mindre rum.
  • Håll nere ctrl för flera svarsalternativ.
  • T ex. Kök med 2 spisar, diskmaskin, kyl, frys och mikrovågsugn. Servis för ca 50 personer.
  • T ex. 1 handikapssanpassad WC inomhus. 2 WC i ett uthus där man slipper ta av skorna.
  • T ex: Ett rum separat från toaletten med dusch och stor vask (3 kranar). En kallvattenkran finns även utomhus.
  • T ex: Golvförläggning. Lämplig för maximalt 35 övernattande. 23 madrasser tillgängliga i nuläget.
  • Drop files here or
  • T ex: Övrigt: Scoutaktiviteter hålls på onsdagskvällar under terminstid och därför hyrs lokalen inte ut från kl 15.00 på onsdagar. För bokningsinformation, bilder, vägbeskrivning, etc. gå in på: ........
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.